количката ми е готова проблемът се оказа в буксата на педала за газта разкачих я напълних я до горе с WD40 закачих я отново и колата заработи идеално специални благодарности на колегите myato и duronman
Известие
Collapse
No announcement yet.
Дюзите светнаха 2.5 Автомат :(
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Martini_Racing Покажи съобщениеколичката ми е готова проблемът се оказа в буксата на педала за газта разкачих я напълних я до горе с WD40 закачих я отново и колата заработи идеално специални благодарности на колегите myato и duronman, но май ще се наложи, щото ме дразни да ме отсветва и да се сеца от време на време.
Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЗарази ме и мен. Взех, че си надвих на ината и оправих и моята.
Ай напо случая.
Не че си обущар, но се обзалагам, че си най-добрият автомонтьор измежду рентгенолозите
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Първоначално публикувано от ecotronic Покажи съобщениеТо така се получава често - Обущарят ходи със скъсани обувки докато нещо не го накара да си ги поправи.
Не че си обущар, но се обзалагам, че си най-добрият автомонтьор измежду рентгенолозите
То с тая издънена каса..........Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеЕ, гледам да не забравям и старите занаяти. Знае ли човек какво ще го храни в тези години?
То с тая издънена каса..........
159 1.8 MPI
166 2.0 TS (ex)
Comment
-
Снощи след работа си взех два студени галона Каменица и си прегледах всички букси за които се сетих днес ми остава само тази на ECU-то и буксовият проблем е история: Big_beer:
sigpic...изчуквам коли и собственичките им...166 2.5 V6 24V SportTronic
155 2.0 16V ....евридейката
ex. 156 2.0 16V ....починала в приключения
ex. 155 1.8 8V
Comment
Comment